Bent u op zoek naar een onafhankelijke Volvo specialist?  Bij Baan Automotive zijn wij gespecialiseerd in het Zweedse merk Volvo; kunt met alle type Volvo’s bij ons terecht.

Geeft uw Volvo een foutmelding? Wij beschikken over originele Volvo apparatuur waardoor wij foutmeldingen goed kunnen uitlezen en verhelpen. Naast het Volvo onderhoud, reparatie en diagnosticeren van foutmeldingen, kunnen wij het volgende voor u betekenen:

  • Software updaten
  • Digitaal serviceregister voor fabrieksonderhoud up-to-date houden
  • Gewenste accessoires monteren

Heeft u onze Volvo service nodig? Bel of app voor een vrijblijvend advies of maakt direct een afspraak.

Maak een afspraak

Van een Volvo onderhoudsbeurt tot het repareren van een deuk, u kunt voor alle werkplaatsdiensten bij ons terecht. De specialisten kennen het merk Volvo van binnen en buiten. In ons modern ingerichte werkplaats sleutelen wij namelijk al jaren aan dit Zweedse merk. Voor onderhoud en reparatie maken wij altijd gebruik van originele kwaliteit onderdelen, u behoudt ook altijd de fabrieksgarantie bij ons.

Via drivestore® krijgt u een compleet overzicht in onderhoudshistorie en het serviceplan van de auto. Wij  zorgen er automatisch voor dat de informatie up-to-date is in uw drivestore-app, zo blijft u verzekerd van de laatste info.

✓ Serviceplan: zie wat er gedaan moet worden in het serviceplan.

✓ Historie: onderhoudsgeschiedenis wordt automatisch bijgehouden.

✓ Service reminders: Wanneer is uw Volvo aan onderhoud toe of wanneer verloopt de APK?

✓ Afspraak maken: vanuit het serviceplan simpel een afspraak inplannen.

Middels VIDA testapparatuur maken we verbinding met uw Volvo om eventuele fouten op te sporen.  Wanneer een defect onderdeel de veroorzaker is van de storing kunnen we deze vervangen. Veel onderdelen zijn specifiek geschikt voor uw Volvo. Hier gebruiken we dan ook originele delen voor.

Waarom Baan Automotive?

Bij Baan Automotive bent u verzekerd van:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Persoonlijke service
  • Transparante onderhoudshistorie
  • 14 dagen omruilgarantie
  • Minimaal 6 maanden garantie