Vervangend Vervoer

Wanneer uw auto in onze werkplaats staat kunt u tijdens kleine werkzaamheden gebruik maken van onze wachtruimte. Tijdens werkzaamheden die langer duren is het mogelijk om een vervangende auto te reserveren.

U kunt hierbij kiezen uit een representatieve huurauto of een gratis leenauto om even naar huis of werk te gaan.

Doorwerken…? Ook mogelijk, in onze showroom zijn werkplekken ingericht met een draadloze internet verbinding zodat u rustig uw werk kunt doen.

Leenautoregeling: 

  1. Geen Huurkosten: Geniet van het gemak van een leenauto zonder dat er huurkosten in rekening worden gebracht. Wij stellen deze service gratis beschikbaar voor uw tijdelijke mobiliteitsbehoefte. 
  1. Onkostenvergoeding: In plaats van huurkosten vragen wij een onkostenvergoeding. Deze vergoeding dekt zowel vaste als variabele kosten, inclusief brandstof.  
  1. Dekking: De onkostenvergoeding voor deze leenauto is 30 ct/km 
  • Vaste kosten: Verzekering, belastingen en regulier onderhoud. 
  • Variabele kosten: Reparaties en eventuele bijkomende kosten. 
  • Brandstof: De kosten voor ontbrekende brandstof worden in rekening gebracht volgens lokale tarieven middels km prijs. 
  1. Reserveringen: Om ervoor te zorgen dat er altijd een leenauto beschikbaar is wanneer u dat nodig heeft, raden wij aan om vooraf te reserveren. Neem contact op met onze klantenservice om uw reservering te plaatsen. 
  1. Gebruiksduur: De leenauto is beschikbaar voor een maximale periode van 1 dag. Als u de leenauto langer nodig heeft, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
  1. Verantwoordelijkheid: Tijdens het gebruik van de leenauto bent u verantwoordelijk voor eventuele verkeersovertredingen en schade. 

Wij hopen dat uw ervaring met onze leenauto soepel en probleemloos zal verlopen. Bij vragen of opmerkingen staan onze medewerkers voor u klaar.  

Heeft u een representatieve auto nodig voor lange afstand of langere periode vraag dan naar ons huurautoprogramma. 

Veel rijplezier!

Team Baan Automotive