My Car + Mobiliteitsgarantie

Gratis pechhulp bij onderhoud of aanschaf occasion

Als u met uw auto stilstaat langs de kant van de weg, dan wilt u niets liever dan zo snel mogelijk geholpen worden. Baan Automotive staat voor u klaar met de My Car + Mobiliteitsgarantie. Doet u groot onderhoud bij ons of schaft u een occasion aan? Dan krijgt u gratis de My Car + Mobiliteitsgarantie pas.

Groot onderhoud

Door regelmatig en goed onderhoud verkleint u de kans op pech en hoge reparatiekosten. Bij Baan Automotive leveren wij alleen de beste kwaliteit af, daarom krijgt u bij een grote onderhoudsbeurt en al het voorgeschreven onderhoud een gratis My Car + Mobiliteitsgarantiepas. Met deze pas heeft u niet alleen recht op pechhulp binnen Nederland, maar ook Europa!

U kunt dus een jaar lang onbezorgd rijden in Nederland en Europa. Doet u na een jaar weer groot onderhoud en het voorgeschreven onderhoud, dan wordt de pas verlengt. U gaat zeker en vertrouwd de weg op met de My Car + Mobiliteitsgarantie.

Occasions

Heeft u een occasions aangeschaft bij ons? Deze leveren we uitmuntend bij u af, daarom krijg u ook bij aanschaf van een occasion gratis My Car + Mobiliteitsgarantie. Bekijk nu snel ons aanbod.


Pechhulp alarmcentrale

Wat te doen als u toch onverhoopt stil langs de weg komt te staan? Dan kunt u bellen naar de pechhulpservice alarmcentrale. De pechhulp alarmcentrale helpt u snel weer op weg door het vinden van een passende oplossing. Dit kan bestaan uit technisch advies en wanneer dit niet voldoende is, komt de pechhulp naar u toe. Bij pech, in binnen- en buitenland, staan we 24/7 voor u klaar.

Wat te doen bij autopech?

Zorg ervoor dat u de auto zo ver mogelijk rechts aan de kant van de weg zet, mocht het mogelijk zijn zet de auto in de berm. Doe vervolgens de alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan, gebruik de gevarendriehoek en blijf nooit in de auto zitten, zorg er tevens voor dat u aan de rechterkant van de auto uitstapt. Gebruik uw gevarendriehoek en zorg ervoor dat u de juiste locatie doorgeeft aan de alarmcentrale. De pechhulp alarmcentrale is bereikbaar op 088-8778087.

Wilt u gebruikt maken van de My Car + Mobiliteitsgarantie? Maak dan snel een afspraak voor een grote onderhoudsbeurt of bekijk onze occasions!