Elektrische voertuigen

Nieuwe energie, vertrouwd onderhoud

Wilt u advies over elektrische voertuigen of bent u wellicht op zoek naar onderhoud aan uw elektrische auto? Óók uw elektrische auto is 100% in goede handen bij Bosch Car Service Baan Automotive. Wij zijn namelijk specialist in elektrisch rijden en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Kenniscentrum elektrische voertuigen

Rijdt u nog niet elektrisch? Dan is de kans groot dat u dit over 10 jaar wel doet. Elektrisch rijden is namelijk de toekomst. Elk jaar groeit het aantal elektrische voertuigen in Nederland. Om u nu en in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben de specialisten en verkoopmedewerkers aanvullende kennis op het gebied van elektrische voertuigen. Om de kennis up-to-date te houden, volgen wij geregeld trainingen en opleidingen. Dit maakt Bosch Car Service Baan Automotive een kenniscentrum als het gaat om elektrisch rijden. Denkt u erover om over te stappen op elektrisch of wilt u elektrische auto onderhoud? U bent van harte welkom bij ons.

Onderhoud elektrische auto

In een elektrische voertuig zitten rond de 20 draaiende onderdelen, hierdoor heeft u veel minder onderhoud dan bij een benzine of een diesel auto. Toch is het advies om geregeld langs te komen voor onderhoud aan uw elektrische auto. In uw elektrische voertuig zijn onderdelen als de remmen, banden en het accupakket onderhevig aan slijtage. Als u dit niet professioneel laat onderhouden, dan vormt u een gevaar voor uzelf en uw medeweggebruikers.

Bosch Car Service Baan Automotive biedt specialistisch onderhoud voor elektrische voertuigen. De monteurs zijn namelijk gecertificeerd om veilig aan deze auto’s te werken! Daarnaast is de werkplaats voorzien van de meest moderne apparatuur en tools. Dit geeft de mogelijkheid om een goede diagnose te stellen en om elektrische voertuigen goed te onderhouden. Bij ons geldt: nieuwe energie, vertrouwd onderhoud.

Laadpaal kopen of uw voertuig opladen?

Niet alleen voor advies en onderhoud kunt u terecht, maar ook voor het kopen van een laadpaal en het laden van uw auto. Bosch Car Service Baan Automotive beschikt over een laadstation waar u, tijdens openingstijden, gebruik van kunt maken. Wilt u zelf een laadpaal aanschaffen? Dat is mogelijk. Vraag de medewerkers van Bosch Car Service Baan Automotive naar de voorwaarden. Wilt u meer weten over het laden van uw auto? Hier leest u de meest gestelde vragen over het laden van uw elektrische auto.

Wilt u  meer informatie over elektrisch rijden? Hoe lang accu’s meegaan en wat de prijs is als deze vervangen moet worden? Of heeft u misschien andere vragen? U kunt bij Bosch Car Service Baan Automotive terecht met al uw vragen over elektrisch rijden! De medewerkers van Bosch Car Service Baan Automotive adviseren en informeren u graag.
Afspraak maken of meer informatie?