Onderhoud

Voor professioneel auto onderhoud bent u bij Baan Automotive aan het juiste adres

Door uw auto of bedrijfswagen goed en regelmatig te onderhouden, kunt u flink besparen op onnodige reparatiekosten. De kosten voor auto onderhoud zijn afhankelijk van het merk en type auto. Doet u auto onderhoud bij Baan Automotive, dan komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. De kosten worden met u door besproken, ook als er onverwachte gebreken worden ontdekt.

De monteurs zijn ervaren en goed opgeleid. Zij volgen jaarlijks trainingen en de laatste ontwikkelingen. Heeft u een hybride of elektrische auto? Ook voor onderhoud aan uw hybride of elektrische voertuig kunt u terecht! Baan Automotive beschikt over een goed uitgeruste werkplaats. De monteurs kunnen daardoor goed zorg dragen voor het onderhoud, de reparaties en de leveringen van onderdelen en accessoires voor uw auto.

Grote onderhoudsbeurt

Bij een grote onderhoudsbeurt bent u ervan verzekerd dat u veilig de weg op kunt. Bij Baan Automotive wordt een grote onderhoudsbeurt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften. Alle controlepunten die zijn opgegeven door de fabrikant worden nagelopen, meestal zijn dit er tussen de 70 en 90 punten. U behoudt hierdoor de fabrieksgarantie.

Wanneer een auto toe is aan een grote onderhoudsbeurt ligt aan het merk, type auto, de leeftijd, de kilometerafstand en het aantal kilometers. Een regel die echter vaak globaal wordt gebruik is; na iedere 30.000 km of na 2 jaar een grote onderhoudsbeurt. Maak een afspraak voor een grote onderhoudsbeurt.

Kleine onderhoudsbeurt

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto op meer dan 20 belangrijke punten gecontroleerd. Bij Baan Automotive wordt onder andere uw motorolie ververst, uw oliefilter vervangen en uw andere vloeistoffen bijgevuld. Zo heeft u altijd inzicht in de technische staat van uw auto. Maak een afspraak voor een kleine onderhoudsbeurt.


Afspraak maken of meer informatie?