Classic Saab is al lange tijd de vertrouwde specialist van vele Saab-rijders. Wij hebben opgeteld ruim 60 jaar ervaring en onze kennis is even uitgebreid als gedetailleerd.

Of het nu gaat om jouw auto van 40 jaar of ouder, je Saab van een bouwjaar tot en met 1987, jouw (zakelijke) youngtimer van 15 jaar of ouder of je nieuwere auto. Voor onderhoud en reparatie, totaal- of deelrestauratie, motorrevisie, aankoopkeuring bij particuliere verkoop, originele onderdelen of die ene schitterende occasion ben je hier op de juiste plek!

Maak een afspraak

Wij begrijpen jouw hoge verwachtingen, wanneer jij je Saab voor onderhoud aan ons toevertrouwt.

In ons werk aan jouw auto doen wij er alles aan om zo dicht mogelijk bij de originele staat te blijven. Het jarenlange vakmanschap én de passie van onze goed opgeleide monteurs maken dit mogelijk.

Binnen onze onderhoudspakketten houden we natuurlijk rekening met jouw wensen en met de unieke vereisten van jouw auto. En we proberen te beantwoorden aan je eventuele behoefte aan hoge prestaties, betrouwbaarheid en maximaal rijplezier.

Wij hebben alle kennis, ervaring, techniek én originele onderdelen in huis om jouw (classic) Saab perfect te restaureren. Dit doen we op de speciale classic-afdeling van onze werkplaats, voor jou als klant, maar ook voor verkoopauto’s die wel een grondige aanpak kunnen gebruiken.

Wij verrichten veel deelrestauraties, maar ook voor totaalrestauratie kun je vertrouwen op ons vakmanschap.

We (her)kennen de punten van aandacht bij de verschillende Saabs en gaan op een juiste manier te werk om de originele staat van jouw auto zo dicht mogelijk te benaderen.

Via drivestore® krijgt u een compleet overzicht in onderhoudshistorie en het serviceplan van de auto. Wij  zorgen er automatisch voor dat de informatie op maat en  up-to-date is in uw drivestore-app, zo blijft u verzekerd van de laatste actualiteiten rond uw Saab.

  •  Serviceplan: zie wat er gedaan moet worden in het serviceplan.
  • Historie: onderhoudsgeschiedenis wordt automatisch bijgehouden.
  • Service reminders: Wanneer is uw Saab aan onderhoud toe of wanneer verloopt de APK?
  • Afspraak maken: vanuit het serviceplan simpel een afspraak inplannen.
  • Maatwerk serviceplan: bijvoorbeeld de jaarlijkse antiroest inspectie voor uw geliefde klassieker of cabrioletdoek reiniging en impregneren.

Maak kennis met de kracht van Rica.

Zoek mijn tuning

Waarom Baan Automotive?

Bij Baan Automotive bent u verzekerd van:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Persoonlijke service
  • Transparante onderhoudshistorie
  • 14 dagen omruilgarantie
  • Minimaal 6 maanden garantie