Private Lease

Auto leasen, dat doet u aantrekkelijk bij Baan Automotive!

Een nieuwe auto leasen of een occasion leasen, het kan allemaal bij Baan Automotive. Private lease is de uitkomst voor wie de aankoopprijs als privérijder even niet goed uitkomt. Speciaal voor klanten van Bosch Car Service biedt Hitachi Capital Lease scherp geprijsde, aantrekkelijk private-leasecontracten. Het contract is speciaal op maat gemaakt naar uw wensen en budget. Bekijk ons aanbod vol met populaire modellen en merken en kies uw leaseauto.  


Een auto leasen, hoe werkt dat?

Met private lease betaalt u een vast maandbedrag gedurende de afgesproken termijn van het leasecontract. Hierbij kunt u kiezen uit 3, 4 of 5 jaar looptijd, op basis van 10.000 kilometer per jaar. Rijdt u meer, dan betaalt u achteraf een bescheiden meerprijs per extra kilometer. Rijdt u minder, dan krijgt u geld terug. Per kwartaal wordt het aantal kilometers bekeken, zodat ook geen kilometers ‘verloren gaan.’ Met uw vaste maandbedrag zijn al uw autokosten gedekt, behalve de brandstof. Dus zolang het contract loopt, betaalt u niets voor onderhoud, APK, banden, motorrijtuigenbelasting en verzekering. Met andere woorden: tank vol en rijden maar, voor onbezorgd rijplezier!


Geen verrassingen achteraf

Bosch Car Service koos voor private auto leasen van Hitachi Capital Mobility vanwege de gunstige voorwaarden, waar u van profiteert. U weet altijd precies waar u aan toe bent, dus geen vervelende verrassingen achteraf. Zo betaalt u bijvoorbeeld niets extra’s voor metallic lak, deze is in het leasebedrag inbegrepen. Hetzelfde geldt voor de standaard airconditioning. U doet geen aanbetaling en aan het eind van uw leasecontract ook geen slottermijn. Wij hanteren heldere voorwaarden.


Schadevrije jaren

Heeft u een flinke bonus-maluskorting opgebouwd door uw schadevrije jaren? Goed nieuws, want die jaren neemt u gewoon mee. En gedurende uw leasecontract blijft u schadevrije jaren opbouwen. Uw auto is allrisk verzekerd en u heeft recht op gratis pechhulp, 24 uur per dag, 7 dagen per week, ook in het buitenland. U kunt ook beschikken over vervangend vervoer als uw auto niet binnen 48 uur kan worden gerepareerd.


Ruime keuze leaseauto’s

Baan Automotive biedt u de keuze uit vele populaire merken en modellen uit de compacte klasse, middenklasse en SUV’s. Wij leveren de kleuren en uitvoeringen uit voorraad die het meest worden gevraagd. Staat uw droomauto er onverhoopt toch niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden samen met u.


Occasion Leasen

Bent u niet uit op de laatste modellen of gadgets, maar wilt u gewoon voordelig en flexibel een betrouwbare auto rijden, dan hebben wij de oplossing voor u: occasion leasen. U rijdt dan in een jonge, uitstekend onderhouden gebruikte auto, met de zekerheid en het comfort van nieuw. Naast een nog aantrekkelijker leasebedrag profiteert u van extra flexibiliteit door een kortere contractduur. Ideaal voor mensen die zorgeloos en comfortabel willen autorijden, voor een scherpe prijs. Ook het onderhoud van uw leaseauto is in goede handen bij Baan Automotive.