Alle Auto’s

Mazda MX-5

Roadster Coupé 1.8 TS | Nette auto! |

Alles over de auto

Over de Mazda MX-5

Kilometerstand 123.470 km
Bouwjaar 2010
Kleur zwart
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Cabriolet
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 2
APK geldig tot 23 maart 2023
BTW/Marge marge
Kenteken HZ-764-L
Wegenbelasting € 102 tot € 115 per kwartaal

De Mazda MX-5 is een sportieve roadster die puur rijplezier biedt. Met zijn opvallende design, responsieve handling en uitstekende prestaties is deze auto de ideale keuze voor wie op zoek is naar een sportieve en betrouwbare cabriolet.

De 1.8-liter motor van de Mazda MX-5 levert een indrukwekkende 126 pk en 167 Nm aan koppel, waardoor de auto snel en soepel accelereert. De vijfversnellingsbak zorgt voor een nauwkeurige en soepele schakeling, wat bijdraagt aan de sportieve rijervaring.

De MX-5 is ontworpen voor rijplezier en biedt dan ook uitstekende handling en wendbaarheid. De auto heeft een laag zwaartepunt en een perfecte gewichtsverdeling, waardoor hij gemakkelijk door bochten gaat en de bestuurder veel controle heeft. De lichte en responsieve besturing zorgt voor een directe en intuïtieve rijervaring.

Het interieur van de MX-5 is sportief en functioneel, met comfortabele stoelen en functies zoals airconditioning, stoelverwarming en een audiosysteem. Het dak kan snel en gemakkelijk worden geopend en gesloten, waardoor u altijd kunt genieten van het weer.

Kortom, de Mazda MX-5 1.8 uit 2010 is de perfecte auto voor wie op zoek is naar een sportieve en betrouwbare roadster die rijplezier en prestaties biedt.

Voorkom teleurstelling bel altijd vooraf of de betreffende auto nog beschikbaar is. Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Baan Automotive Hengelo niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 126 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1798cc
Topsnelheid 198 km/h
Gewicht 1.050 kg
Wielbasis 233 cm
Lengte 402 cm
Breedte 172 cm
Hoogte 126 cm

Opties

Interieur
Airco Voorstoelen verwarmd Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Lederen stuurwiel Airco met elektronische regeling Airco (automatisch) Stuur verstelbaar Elektrische ramen voor
Exterieur
Elektronische remkrachtverdeling mistlampen voor Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Chroom delen exterieur Lichtmetalen velgen 16"
Veiligheid
Airbag(s) side voor Anti Blokkeer Systeem Alarm klasse 1(startblokkering) Anti doorSlip Regeling Derde remlicht Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag passagier Airbag bestuurder
Infotainment
Radio-cd/mp3 speler Stuurwiel multifunctioneel

Milieu

EnergielabelD
Verbruik (gemiddeld) 7 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 5.5 liter per 100km
CO2 uitstoot 167 gram per kilometer

Bereken uw leaseprijs

Afleverpakketten

Standaard

De auto is middels een occasioncheck gecontroleerd. Auto is voorzien van 12 maand wettelijke garantie

Onderhoudspakket

Het onderhoudspakket bestaat uit: - De volgende onderhoudsbeurt: deze service verschilt per auto, kilometerstand en jaartal en wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschriften - Distributieriem vervangen, indien nodig, binnen 10.000 km of 6 maanden - Remblokken en remschijven vervangen, indien niet volgens fabrieksnorm

€ 395

Full-Service Afleverpakket

* 12 maand BOVAG garantie * Professionele poetsbeurt (in/exterieur) * Onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschriften * Profieldiepte banden minimaal 3mm * Volle tank brandstof * ADAS kalibratie * Distributieriem vervangen (indien nodig binnen 1 jaar of 15.000km) * 1 jaar mobiliteitsservice * Afvullen van het aircosysteem * BOVAG omruilgarantie / 2 weken (max. 750km)

€ 895

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Edwin Baan
(Hengelo)
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
074 - 25 59 000
NL
Totaal € 13.250
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Of lease vanaf € 201 per maand Bereken uw maandtermijn
Koop online
  • Koop deze auto nu online
  • Eenvoudig en veilig betalen
  • Geef de betaling pas vrij na levering
Meer informatie
Totaal € 13.250