‘Als BMW specialist hebben we uitstekende kennis en ervaring met dit Duitse topmerk.

Baan Automotive is specialist in BMW! U kunt bij ons terecht voor servicebeurten, occasions, proefritten en al uw vragen over uw BMW.

BMW servicebeurten

Door jarenlange ervaring, hebben wij uitstekende kennis om het beste uit uw BMW te halen. De kwaliteit van dit topmerk en de kennis van Baan Automotive zorgen voor een ijzersterke combinatie. Uw BMW rijdt altijd in een topconditie onze werkplaats uit.

Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats met apparatuur speciaal voor uw BMW. Hierdoor kunnen onze specialisten u goed van dienst zijn. Van regulier BMW onderhoud tot het verhelpen van een storing, u kunt voor alle werkplaatsdiensten bij ons terecht. Voor onderhoud en reparatie maken wij altijd gebruik van originele BMW onderdelen, u behoudt ook altijd de fabrieksgarantie bij ons.

Naast BMW onderhoud, reparatie en keuringen kunnen we software laden, het digitaal serviceregister voor fabrieksonderhoud up-to-date houden en de door u gewenste accessoires monteren.

Heeft u onze service nodig? Bel of app voor een vrijblijvend advies of maakt direct een afspraak.

Maak een afspraak

Regelmatig onderhoud is een must om de veiligheid, het comfort en de bedrijfszekerheid van uw BMW optimaal te houden. Met het CBS (Condition Based Service) weet uw BMW precies wanneer hij toe is aan een inspectie. 

Een BMW inspectie omvat o.a.:

 • Microfilter vervangen
 • Motorolie verversen
 • Remvloeistof vervangen

Deze service wordt vermeld in het Digitaal Service Register van BMW*

Valt dit onderhoud samen met uw jaarlijkse APK keuring? dan zit deze gratis bij het onderhoud inbegrepen. Om ons werk compleet te maken wordt uw BMW van binnen en buiten netjes gereinigd zodat u weer in topconditie de weg op kunt.

*Indien van toepassing op uw BMW

Via drivestore® krijgt u een compleet overzicht in onderhoudshistorie en het serviceplan van de auto. Wij  zorgen er automatisch voor dat de informatie up-to-date is in uw drivestore-app, zo blijft u verzekerd van de laatste info.

 •  Serviceplan: zie wat er gedaan moet worden in het serviceplan.
 • Historie: onderhoudsgeschiedenis wordt automatisch bijgehouden.
 • Service reminders: Wanneer is uw BMW aan onderhoud toe of wanneer verloopt de APK?
 • Afspraak maken: vanuit het serviceplan simpel een afspraak inplannen.

Via originele BMW testapparatuur maken we verbinding met uw BMW op eventuele fouten op te sporen.  Wanneer een defect onderdeel de veroorzaker is van de storing kunnen we deze vervangen. Veel onderdelen zijn specifiek geschikt voor uw BMW. Hier gebruiken we dan ook originele delen voor. 

Via ISTA online kunnen we uw BMW voorzien van de laatste software die door BMW uitgebracht is. Middels een z.g.n. maatregelenplan wordt de BWM gecontroleerd op verouderde software.  Dit maatregelenplan wat binnen BMW ook wel CIP (Coding, Individualisation & Programming) wordt genoemd, zorgt ervoor dat alle modules die een update nodig hebben van nieuwe software te voorzien.

Waarom Baan Automotive?

Bij Baan Automotive bent u verzekerd van:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Persoonlijke service
 • Rijklaarprijs: vast & scherp!
 • Transparante onderhoudshistorie
 • 14 dagen omruilgarantie
 • Minimaal 6 maanden garantie