Terug naar overzicht

Uw Saab in goede handen

Het Saabgevoel heeft ons al heel wat jaren in de greep. Ons gepassioneerde team doet niks liever dan zorgen dat jouw Saab zo goed, origineel en mooi mogelijk de weg (weer) op kan. Jouw auto is dan ook niet zomaar een auto. Een Saab is veilig, comfortabel, betrouwbaar en milieubewust. Heeft een hoogwaardig design, een nauwkeurige techniek en is standaard rijk uitgerust. Authentiek en tijdloos, zo mogen we het automerk gerust noemen.

Met zoveel moois beseffen wij maar al te goed dat jij jouw Saab niet zomaar ergens achterlaat voor onderhoud, reparatie of restauratie. Je vindt in onze werkplaats dan ook enkel monteurs die Saabs net zo waarderen als jijzelf. Goed opgeleide vakmensen, gespecialiseerd in Saab, die elk exemplaar van binnen en buiten kennen. Zij geven je een duidelijk en eerlijk advies en benaderen de originele staat van jouw auto altijd zo dicht mogelijk.

Onderhoud

Wij begrijpen jouw hoge verwachtingen, wanneer jij je Saab voor onderhoud aan ons toevertrouwt. In ons werk aan jouw auto doen wij er alles aan om zo dicht mogelijk bij de originele staat te blijven. Het jarenlange vakmanschap én de passie van onze goed opgeleide monteurs maken dit mogelijk. Binnen onze onderhoudspakketten houden we natuurlijk rekening met jouw wensen en met de unieke vereisten van jouw auto. En we proberen te beantwoorden aan je eventuele behoefte aan hoge prestaties, betrouwbaarheid en maximaal rijplezier.