EDGe Mobility

Uw expert in elektrisch rijden

Wilt u advies over elektrische of hybride auto’s? Dat kan bij uw eigen garage! Baan Automotive is aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrisch rijden: EDGe Mobility.

Kwaliteitskeurmerk hybride en elektrische auto’s

EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van hybride en elektrisch rijden. Dankzij de trainingen van EDGe Mobility hebben de monteurs en verkoopmedewerkers aanvullende kennis en vaardigheden op het gebied van elektrisch rijden. Denkt u erover om een hybride of elektrische auto te kopen of bent u op zoek naar een garage om uw auto te onderhouden? Baan Automotive kan u optimaal informeren en van dienst zijn.

Onderhoud aan uw hybride of elektrische auto

Net als een benzine of een diesel auto, heeft uw hybride of elektrische voertuig ook onderhoud nodig. Het is belangrijk dat u regelmatig een onderhoudsbeurt uit laat voeren, voor uw eigen veiligheid, maar ook ter voorkoming van dure reparatiekosten. U bent voor onderhoud aan uw hybride of elektrische voertuig bij Baan Automotive aan het juiste adres! De werkplaats is namelijk voorzien van de meest moderne apparatuur en tools. Dit geeft de mogelijkheid om een goede diagnose te stellen en om hybride of elektrische auto’s goed te onderhouden. Mocht er een complex vraagstuk zijn, dan geeft EDGe Mobility technische ondersteuning.

Laadpaal kopen of uw voertuig opladen?

Niet alleen voor advies en onderhoud kunt u terecht, maar ook voor het kopen van een laadpaal en het laden van uw auto. Baan Automotive beschikt over een laadstation waar u, tijdens openingstijden, gebruik van kunt maken. Wilt u zelf een laadpaal aanschaffen? Dat is mogelijk. Bij het aanschaffen van een laadpaal komen de monteurs deze kosteloos bij u installeren. Vraag de medewerkers van Baan Automotive naar de voorwaarden. Wilt u meer weten over het laden van uw auto? Hier leest u de meest gestelde vragen over het laden van uw elektrische auto.

Wilt u  meer informatie over elektrisch rijden? Hoe lang accu’s meegaan en wat de prijs is als deze vervangen moet worden? Of heeft u misschien andere vragen? U kunt bij Baan Automotive terecht met al uw vragen over elektrisch rijden! De medewerkers van Baan Automotive adviseren en informeren u graag.
Afspraak maken of meer informatie?